Orissaare taotleb KIK-ilt 14 miljonit

Orissaare vallavalitsus esitas keskkonnainvesteeringute keskusele (KIK) taotluse 14 miljoni krooni saamiseks, et rekonstrueerida Orissaare katlamaja.

Valla ehitus- ja keskkonna nõunik Ivar Ansper ütles, et Orissaare aleviku katlamaja on amortiseerunud ja mitmed seadmed vajavad väljavahetamist. “Lähitulevikus loodame katlamaja rekonstrueerida, et seal oleks küttena võimalik kasutada Saaremaist hakkepuitu,” lisas ta täpsustuseks.

Vallavalitsus saatis KIK-le taotluse 17. novembriks, mil oli 2009. aasta keskkonnaprogrammi taotluste esitamise lõpptähtaeg. Ansperi sõnul peaks vastus saabuma kas detsembris või hiljemalt jaanuaris. Orissaare aleviku katlamaja rekonstrueerimise omafinantseeringu suurus on umbes 1,7 miljonit krooni.

Print Friendly, PDF & Email