Golfifirma kutsub linna oma mänguõigust kasutama

Neljapäevasel linnavolikogu istungil ütles Kuressaare linnapea Urve Tiidus, et Saaremaa Golfi AS, kus linn on suuraktsionär, soovitab linnal kasutada oma 20 mänguringi õigust. Sellega kaasneks ka hooldustasu maksmine järgmise aasta eest. “Talvel keegi golfi ei mängi, tulusid ei tule, aga ka see aeg tuleb üle elada,” ütles Tiidus.

“Ma sooviksin, et volikogu liikmed aktsionäridena kaaluksid oma õigust seda mänguõigust järgmisel aastal kasutada,” ütles Tiidus. Linnapea arvates võiks linnale kuuluvat mänguõigust ära kasutada seda näiteks linna külalistele pakkudes.

“Kui maksta ära 9600 krooni järgmise aasta alguses, siis võib näiteks volikogu külalistele, sõpruslinnade inimestele elegantselt pakkuda ühe mänguringi,” tõi Tiidus näiteks.
Linn on AS-is Saaremaa Golf aktsionär 76% ulatuses.

Print Friendly, PDF & Email