Tais viibivad saarlased tunnevad end turvaliselt

Eesti viljakasvatajate grupi koosseisus Tais viibiv Kõljala ühistu juht Tõnu Post kinnitas, et vaatamata Bangkokis puhkenud rahutustele tunnevad eestlased end Tais turvaliselt.

“Oleme Bangkokist täna veel väga kaugel ja oleme väga turvalises kohas,” ütles Tõnu Post, kes viibib Tais Kesko poolt organiseeritud 40-liikmelise viljakasvatajate grupi koosseisus, Oma Saarele eile keskpäeval. Peale Tõnu Posti on viljakasvatajate reisigrupis veel teisigi saarlasi. Tai pealinna lennujaama hõivamise kohta omas Post vaid nappi infot. “Nii nad räägivad jah, aga rohkem me ei tea praegu,” lausus ta.

Alates 25. novembri õhtust takistavad Tai Demokraatia Rahvaliidu liikmed ligipääsu Bangkoki rahvusvahelisele lennujaamale. Ööl vastu 26. novembrit otsustati lennuliiklus teadmata ajaks katkestada. Teisi Tai lennujaamu rahutused ei puuduta. Postimees.ee andmetel on Tai rahutuste ajal hätta sattunud Bangkoki lennujaamas viibinud 68 eestlast, kellest suurem osa on turistid. Koh Changil viibiva Kesko Agro Eesti juhatuse liige Raivo Paavel ütles Postimehele, et nende peatuspaigas on kõik rahulik ning täna loodavad nad alustada tagasiteed.

Print Friendly, PDF & Email