Kuhu minna

Neljapäev, 27. november

KINO

• Diva kl 19.20 Max Payne. Seikluskomöödia. Viimane seanss. Pilet 50.–

TEATER

• Kuressaare Linnateater kl 19 Kevadtalv 1918. VAT-teater. Pilet 125.– /100.–

TANTS

• Ööklubi Diva DJ K. Lillimägi. Sissepääs tasuta.
• Kodulinna lokaal kl 22 disko. Pilet 25.–
• Kapteni kõrts karaoke. Sissepääs tasuta.
• Club Privilege tasuta tantsupidu.

Reede, 28. november

KINO
• Diva kl 19.30 Detsembrikuumus. Põnevusfilm. Pilet 50.–

TEATER
• Kuressaare Linnateater kl 19 Tapatöö jumal. Kuressaare Linnateater. Pilet 125.–/100.–

KONTSERT
• Arenbsurg Boutigue Ho-tel&Spa kl 20 esineb Margus Vaher. Saadavad Martin Matt kitarril ja Robert Sikk saksofonil. Piletid hinnaga 150.–, laudade broneerimine tel 45 24 707.

ÜRITUS
• Salme rahvamaja kl 17 kutsub merekultuuri selts Salava merekultuuriõhtule kõiki huvilisi võtmaks kokku lõppeva aasta sündmused. Samas kuulutab Salava selts välja Saare maakonna aasta merelise sündmuse.

• Muhu muuseum, Koguva küla kl 18 Vanade laulude õhtu.

• Valjala rahvamaja vabariigi juubeliaasta pidulik lõpetamine. Kl 18.30 Kevadtalv–1918. VAT-teater. Peale etendust mängib tantsuks Laikre Dance Band Viljandist. Pilet 60.–

• Mustjala rahvamaja kl 19 Mustjala rahvamaja 70. sünnipäevapidu. Esinevad Mustjala rahvamaja tantsijad, lauljad. Tantsumuusikat mängib ansambel Kama2. Laudade broneerimine tel. 45 79 736 või 55 569 878. Pääse 25.–

• Orissaare kultuurimaja kl 15.30 Ukraina tsirkus. Piletid eelmüügis 40.–
Info 45 45 160.

TANTS
• Diva DJ Peeter Kukk.
• Kodulinna lokaal kl 22 disko.
• Lucifer DJ Kristjan Lillimägi.
• Club Privilege Club Unlimited. DJ Duo Lang&Yep (Club Unlimitedist).
  DJ Tanel Samm.
• Mönus Villem ansambel Helios. Sissepääs tasuta.
• Kapteni kõrts ansambel Kontrast. Sissepääs tasuta.

ÜRITUSE EELTEADE
• Laupäeval 29. novembril ja pühapäeval 30. novembril VIII ülemaalina jõuluvanade konverents. Laupäeval, 29. novembril jõulutaatide, memmede ja päkapikkude teekond Saaremaal: kl 12 Muhumaal, Liival, kl 13 Orissaare, kl 14 Laimjala mõisapark. Jõulutaatide karavanis liigub ringi ka Jõulupostkontor, kus on Hiigel Salasoovisokk. Sinna soki sisse on igal lapsel võimalik tuua oma soovikiri. Kl 14–18 jõululaat Kuressaares trahter Veskis. Kl 17 jõuluvanade Paraadrongkäik Tallinna teed mööda Kuressaare keskväljakule. Kl 17.30 VIII Ülemaalise Jõuluvanade konverentsi avamisšõu Kuressaare keskväljakul. Kuressaare laululapsed, tantsupäkapikud Pärnust ja jõuluvanade ühendansambel Jääpurikad, muusikataadid Vennakõsõ, kohverteatri meistrenäitleja Heino Seljamaa. Jõulusõiduki konkurss, Jõuluvanade jõukatsumised. Aasta Jõuluvana 2008. Päkapikujooks (osavõtjail vajalik taskulamp, helkur ja päkapiku müts.) Tulevärk.

• Pühapäeval, 30. novembril kl 11 avab jõuluvanade praktikum jõuluhooaja Auriga kaubanduskeskuses. Kl 12.30 jõuluvanade konverentsi pressikonverents Kuressaare raekojas. Kl 14–18 jõululaat Veski Trahteris. Kl 14–15 jõulutaadid jõululaadal. Kl 17 kirikukontsert Kuressaare Laurentiuse kirikus, esineb Kuninglik kvintett. Kl 18.10 advenditulede süütamine keskväljakul.

• Pühapäev, 30. november Valjala kirik kl 16 kontsert Laulud jõulude ootuses.

• Pühapäev, 30. november Kuressaare Laurentiuse kirik kl 17 kontsert Kuninglik Kvintett. Esinevad Erkki Targo (tenor), Andres Heinapuu (tenor), Meelis Hainsoo (bariton), Mait Männik (bariton), Andres Alamaa (bass). Kavas tuntud ja vähetuntud jõululood eri rahvastelt.

• Laupäev, 6. detsember Kuressaare Linnahotell kl 11 algusega loeng Kuidas mitte pead kaotada arukaotanud maailmas. Jakob Saks Rahvusvahelise Integraalteaduste Instituudi juht. Avaldanud maailmavaadet ja arengufilosoofiat kujundavaid publikatsioone, pidanud loenguid ja esinenud teaduskonverentsidel. Ninell Koit luuletaja. Info Anne Nukke, tel 50 82 954.

• Pühapäev, 7. detsember Laurentiuse kirik kl 16 heategevuskontsert Trepist üles. Esinevad Andres Paas, Johannes ja Heldur Harry Põlda, Muusikakooli sümfoniettorkester Matis Männa juhatusel, Pirjo Levandi ja Kärt Männa

Print Friendly, PDF & Email