KG tuleval aastal parklat ei saa (1)

Kuressaare linnavalitsus ei pea võimalikuks tulla vastu SA Kuressaare Gümnaasium soovile leida tuleva aasta linnaeelarvest raha kooli juurde parkla väljaehitamiseks.

“Tuleva aasta eelarve investeeringute osa on väga pingeline, see parkla polnud isegi esialgses nimekirjas, seega tähendaks selle hetkel lisamine olulisemate objektide nimekirjast välja jätmist,” sõnas Kuressaare abilinnapea Kalle Koov.

Kaevu tänavale parkla ehitamise idee on aastaid vana, seotud sinnakanti üliõpilaste hosteli rajamisega. Kooliümbruse elanikele on parkla puudumine tõeline peavalu, sest õpilased pargivad oma sõidukeid praegu kooli kõrvaltänavatele.

Oma Saar kirjutas viimati novembri algul Nooruse tänava tupikosa elanike murest, kelle värava taha parkivate sõidukite tõttu ei sõida majade juurde enam ka prügiauto.

Print Friendly, PDF & Email