Punased Sõstrad esitavad jalgpallimängul hümni

Salme meesansambel Punased Sõstrad juhatab Eesti hümni laulmisega sisse Eesti ja Leedu jalgpallikoondise sõpruskohtumise. Mäng toimub laupäeval kell 13 Kuressaare linnastaadionil Linnapeade karikaturniiri raames.

“Ju me peame korralikult laulma, et peksa ei saaks, “ ütles Oma Saarele Kalmer Poopuu, viidates laulja Ewert Sundjale, kes sai juunis pärast Eesti ja Fääri saarte vahelist jalgpallikohtumist jalgpallifänni käest korralikult klobida.

Kaks päeva tagasi esinemiskutse saanud meesansambel erilist ettevalmistust vastutusrikka ülesastumise eel teha ei kavatse. “Mis seal ikka, hümni laulmine on ikka hümni laulmine,” märkis Poopuu, kelle sõnul on igati loogiline, et Saaremaal peetava jalgpallimatšile kutsuti hümni laulma saarlased.

Punased Sõstrad on Salme vallas tegutsev meesansambel, millesse kuuluvad Kalmer Poopuu, Meelis Juhandi, Viljar Merivald, Villord Laul, Andrus Oder ja Kaupo Sirel. Ansambli juhendaja on Anita Kangur.

Varem on Eesti koondise kodumängudel hümni esitanud ansambel Led R, lauljad Ewert Sundja, Lenna Kuurmaa, Hannah ja Mikk Saar, Rahvusooper Estonia tenor Oliver Kuusik ning jalgpallifännide orkester koos ühendkooriga.

Print Friendly, PDF & Email