Vastukaja: "Tellitud lugu, vol 2"

Oma Saar, 12. november 2008,
internetikommentaarid

saarlane
Viimase paari päeva jooksul on artiklite süžee – nii sisu kui ka huumori poolest – läinud väga heaks. Mitte et need enne oleksid halvad olnud, aga jah, jõudu veel kord Oma Saare kollektiivile! Ausus ennekõike.

iksäktli
Täpselt minu sõnad. Kuidagi uuemat hingamist on tunda! Viimasel ajal loen OS-i lausa kaanest kaaneni läbi. No kaks aastat juba lehte olnud, sipupükstest on ammu välja kasvatud. Tore, taset on tunda.

Just!
Jätkake samas tuules! Näituste avamine on ju tore, aga lehte ainult selliste ninnu-nännude pärast küll ei telli. Kirjutage ikka meie argipäeva otseselt mõjutavatest teemadest.

Kuul
OS-i ärapanija :) Hea, et on tekkinud julgus vastu hakata valetamisele, vassimisele ja salatsemisele. Ajakirjaniku sulg peabki terav olema, ikkagi neljanda võimu esindaja. Ja ausad kodanikud, pole elu ilma hea ja halvata, kõik tuleb ära kannatada. Ja tänu ajalehele on Saaremaal vähem probleemide mahavaikimisi. Ausus ei ole ainult sõnakõlks.

Meie Mää
Kui konkureerivate lehtede omanikud raskete aegade valguses ühineksid, siis kahepeale saaks kõva ajalehe. Minu teada mõni MM-ist juba OS-i üle hüpanud. Kas sel veri ninast välja konkureerimisel on mõtet, kui rasketel aegadel lõpuks mõlemad pankrotis ja siis keegi Taani meediafirma ostab ära ja muudab asja kollaseks. Mõelge, omanikud, ajakirjanikud on head ja paistab ka tegutsemistahet olevat.

Print Friendly, PDF & Email