Suitsuprii klassi võistlusel osaleb 527 õpilast

Eestis seitsmendat korda toimuva suitsuprii klassi võistlusel osalevad Saaremaalt Kuressaare gümnaasiumi, Saaremaa ühisgümnaasiumi ning Kihelkonna, Tornimäe ja Kuressaare põhikooli 21 klassi kokku 527 õpilasega.

4.–12. klassile mõeldud võistlusel osalejad on andnud kirjaliku lubaduse mitte suitsetada vähemalt 27. oktoobrist kuni 27. aprillini 2009.

“Usun, et võistlusest osavõtjad on tublid ja ei vea alt oma klassijuhatajat ega ka kaasõpilasi. Tegemist pole ju millestki loobumisega, vaid vastupidi võiduga – saavutada võit tubaka üle ja teha kingitus iseendale, oma tervisele ja oma lähikondlastele,” ütles maavalitsuse terviseedenduse spetsialist Imbi Jäe.

Kõik võistluse edukalt läbinud klassid osalevad maakondlikus ja üleriigilises loosimises. Saaremaa tervisenõukogu välja pandud ergutuspreemia – 3000 krooni – loositakse kõigi osalevate klasside vahel välja novembri lõpus. Vabariiklikud auhinnad loositakse välja 22. maiks.

Print Friendly, PDF & Email