Kõik otsused on head (3)

Kõik otsused on head

 

Võtame inimese ametist maha – on hea, paneme tagasi – on samuti hea. Selline ongi tegelik tõde, kuigi pilvedena hõljub golfifirma ümber igasugust teavet stiilis à la linnanaised rääkisid. Rahvaluule saab toidet just selle tõttu, et mitte keegi asjaosalistest adekvaatset infot ei anna.

Küsija suunatakse sinna ja tänna, lõpuks otsib seadusetundja kiiresti paragrahvi, mille abil saame teada, et teavet polegi vaja anda.

Kas on tegu poliitilise võitlusega ühe erakonna sees või erakondade vahel, ei ole selge. Kuipalju mängib rolli väidetav rahasumma, mida usinad netikommentaatorid on välja pakkunud, ei tea. Majanduses toimuva tõttu tundub, et mängib.

Kui keegi tegi vea, tuleks seda tunnistada. Ehkki aasta enne kohalikke valimisi on see üsna raske. Kui aga viga parandati õigeaegselt, kahju tekitamata, peaks see andma signaali, et kõik pole veel kadunud. Ajaleht usub, et adekvaatse info andmine avalikkusele lähemal ajal siiski aset leiab.

Print Friendly, PDF & Email