Pärsamal ja Pihtlas tulevad perepäevad

Perekeskus Sina ja Mina korraldab tänavused perepäev-seminarid saartel. Saare maakonnas on perepäevad tuleval nädalavahetusel, 15. novembril Pärsama lasteaias ja 16. novembril Pihtla lasteaed-algkoolis.

Mari-Liis Tikerper perekeskusest Sina ja Mina ütles Oma Saarele, et lapsevanematel on võimalus kuulata Gordoni perekooli koolitaja Karmen Maikalu loengut “Sina oled eeskuju” ning osaleda täiskasvanute muinasjutuseminaril, mille viib läbi jutuvestja Piret Kukk.

Samal ajal kui emad-isad kuulavad tarka juttu, on lapsed oodatud meisterdama, mängima ja kuulama vahvaid lugusid jutuvestjatelt.

Gordoni koolitaja Karmen Maikalu on hariduselt magistrikraadiga psühholoog, kelle lisaeriala on lapsepsühholoogia, alates 2001. aastast töötab ta Põltsamaa ühisgümnaasiumis psühholoogina ja Jõgevamaa nõustamiskeskuses nõustajana.

Gordoni perekool on tema sõnul suhtlemistreening, mis õpetab lapsevanemaid paremini mõistma oma suhteid ümbritsevaga, eelkõige lastega, ja neid soovitavas suunas kujundama ilma seejuures võimu ja vägivalda kasutamata.

Jutuvestja Piret Kukk on hariduselt magistrikraadiga eripedagoog-nõustaja, kes töötab kasvatajana Märjamaa valla lasteaias Midrimaa. Lisaks töötab ta ka koolitajana keskuses Hea Algus.

Mõlemal päeval algavad perepäev-seminarid kell 12 ning registreerida saab neile kas Pärsama lasteaias või Pihtla lasteaed-algkoolis. Üritused on tasuta.

Print Friendly, PDF & Email