Golfifirma võttis Aivar Aru uuesti tööle (19)

Golfifirma võttis Aivar Aru uuesti tööle

NÄITAS MAAILMAMEISTRILE VÄLJAKUT: Eelmisel nädalavahetusel tutvustas enda teada viimaseid päevi ametis olev Aivar Aru (vasakul) golfiväljakut olümpiavõitjale Tatjana Lebedevale.

Oma Saare andmeil tühistas Saaremaa Golf AS-i nõukogu oma varasema otsuse juhatuse liikme Aivar Aru tagasikutsumise kohta ja Aru jätkab oma senises ametis.Varem on golfifirma nõukogu esimees Urmas Sepp öelnud, et tegevjuhi konkursile laekus 11 avaldust.

Eile Oma Saarel üheltki asjaosaliselt sellele kinnitust saada ei õnnestunud.
Ainus telefoni teel tabatud nõukogu liige Toomas Takkis ütles, et tema ei ole pädev juhtunut kommenteerima, kuna lepiti kokku, et avalduse antud asjas teeb nõukogu esimees Urmas Sepp uue nädala alguses.

Segadus golfifirma juhtimise osas algas juba paar kuud tagasi, kui nõukogu otsustas vabastada ametist golfikompleksi ehituse valmimist juhtinud tegevjuhi Aivar Aru.

Väidetavalt oli toona Aru vabastamise põhjuseks, et too olevat küsinud liiga suurt palganumbrit.

Aivar Aru lahtilaskmise suhtes firma nõukogu teiste liikmetega eri meelt olnud suurärimees Tullio Liblik ütles alles teisipäevases Oma Saares, et Aivar Aru tagandamine on esimene liigutus selles protsesside ahelas.

Raul Vinni, Sergo Selder

Print Friendly, PDF & Email