Pöörleva auto simulaator on esmakordselt Saaremaal

15. novembril jõuab esmakordselt Saaremaale pöörlev auto, mis annab saarlastele suurepärase võimaluse katsetada turvavöö toimimist.

Katseautoks on esiistmete ja tavalise sisustusega sõiduauto, mis on kinnitatud spetsiaalsele alusele, kus seda saab pöörlema panna ümber oma telje. Katse eesmärk on anda autos istujatele võimalus tunnetada turvavöö toimet, kui auto pöördub täistiiru.

Samuti võimaldatakse autos olijatele üritada väljumist rattad ülespoole asendis autost. Kõik toimub juhendaja juuresolekul, kes õpetab, kuidas vallandada turvavööd ja leida toetuspunktid jalgadele, ning milline peab olema tegevuste järjekord katusele rullunud autost väljumisel.

Pöörlevasse autosse lubatakse alates 16. eluaastast. Lisaks sellele pakub Silberauto omalt poolt proovisõiduvõimalust uute Mercedes-Benz sõiduautodega.

Pereüritus toimub laupäeval, 15. novembril Kuressaare Silbearauto ruumides.

Print Friendly, PDF & Email