Noortekeskus sisustas koolivaheaega seiklusrikkalt

Noortekeskus sisustas koolivaheaega seiklusrikkalt

LÄHEB MÄNGUKS: Paintball’i mänguks on valmis (vasakult) Ulvar, Merili ja Janis.

Kuressaare Komandandi tänava noortekeskus viis ellu projekti “Lahe vaheaeg”.

Korraldasime paintball’i mängimise päeva, millest võtsid peale Kuressaare noorte osa Kaarma ja Muhu noored. Pärast mitmetunnist värvikuulidega lahingu pidamist koguneti noortekeskuse ruumidesse, kus väikese kehakinnitamise järel sai mängitud mitmesuguseid mänge ja toimus arutelu.

Ürituse tagasiside on olnud väga positiivne ja noorte tungiv soov on, et selliseid paintball’i mänge ka tulevikus korraldataks.

Veel toimus bowling’uõhtu, milles lõid kaasa ka Kuressaares praktikal olevad inglise noored. Kohalikud said inglise keelt praktiseerida ja ühine õhtu kujunes väga lõbusaks. Sõbralikud inglased jätsid endast noortele nii meeldiva mulje, et noored omavahel ka hiljem väljaspool bowling’uõhtut suhtlema jäid.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et sel vaheajal seljatas noortekeskus tüüpilise vaheaja traditsiooni – igapäevase arvuti taga istumise asemel said noored osaleda aktiivsetelt ühistegevuses. Seega võib projekti lugeda kordaläinuks.

Liisi Jürisson

Print Friendly, PDF & Email