Linlane otsib tema auto mõlkinud Honda Civicut

Linnakodanik otsib taga Honda Civicut, millega esmaspäeva õhtul kella 22.30 ajal Kuressaares Pikk 60A maja ees manööverdanud seltskond noori lõhkus tema auto tagumise põrkeraua.

Esmaspäeva õhtul parkis koju jõudnud Jaanus Müür oma auto vahtralehtedega sinakat värvi Honda Civicu ette, paralleelselt majaga.
Kella 22.30 ajal kostis õuest mürtsatus, mille peale mees aknast vaadates nägi, kuidas juba poolviltuses asendis Honda tagurdas ja minema sõitis.

Siis ei osanud ta veel arvata, et mürtsatus võis tulla tema auto mõlkimisest.
“Hommikul avastasin, et minu auto tagumise stange nurk oli ära sõidetud,” rääkis Müür. Mees pani maja juurde välja ka sildid, et äkki keegi teab juhtunust rohkem, kuid kui automõlkijaid ei leita, tuleb tal auto värvimistööd ise kinni maksta, sest kindlustusest pole sel juhul abi. Õnnetuse fikseeris ära ka politsei.

Arvestades autode asendeid, on tõenäoline, et õnnetuse põhjustanud luukpäraga Honda Civicul on kriibitud või mõlgitud esimese põrkeraua juhipoolne osa või auto juhipoolne külg. Müür arvas, et sama sõiduk on sealkandis varemgi ringi sõitnud. Müür usub, et Hondaga sõitnud “lärmakate noorte seltskond” viibis samas majas kellelgi külas.

Nüüd loodab kahjukannataja, et ehk oli juhtumil pealtnägijaid ja keegi teab kõnealusest juhtumist rohkem või on kelleltki tuldud mainitud Honda Civicu värvimist tellima – sel juhul võiks inimene ühendust võtta politsei või Oma Saare toimetuse kaudu Jaanus Müüriga.

Print Friendly, PDF & Email