Vastukaja: "Selver koondab Kuressaares kümmekond töötajat"

Oma Saar 4. november 2008,
Internetikommentaarid

mosm
Hakkavad saia ja piima ainult müüma? Võrdleme Kuressaare ja Tallinna kaubavalikut. Meil ei ole viimasest isegi 1/100. Inimesel ei ole midagi sealt osta. Ja kui inimene saab oma saia ja leiva kesklinnast (või soodsamast) kohast, miks siis sinna ronida? Selveris on pikad järjekorrad nagu Raes ja Säästumarketis… 2 kassat töötab tipptunnil. Ma ei kujuta ette mitu kassat pärast koondamist töötab ja mis saab plaanidest laieneda kaubamaja ruumidesse?

mina …
… tahaksin kiita just Selveri kiiret ja head teenindust ning meeldivaid teenindajaid! Ärge tehke Selverist ka Säästumarketit, kus saali peale on vaid 2 töötajat ja rahvas tammub närviliselt sabas ühelt jalalt teisele. Eelmisele: kui elad kesklinnas, siis muidugi teed oma ostud sealt, aga mitte-kesklinlasena on minu jaoks juurdepääs Selverile parem. Kauba sortimendi kohta ma ka midagi halba ei ütle.

eks seal
neid muidu ringi jalutajaid on küll, kes ainult piidlevad ostjaid…

pontsik
Oh, neil koondatavatel pole küll vaja muretseda, avatakse ju kogu aeg uusi poode, ainult vali, kuhu tahad tööle minna. Pealegi saab ju koondamise eest koondamisrahad.

Ostja
Selveri kassapidajad on küll väga kenad ja viisakad, aga seal lihaleti taga on neid väga heas toitumuses niisama vahtijaid küll liiga palju. Usun, et nende osas ja kontoripoolel see koondamine just toimubki.

Print Friendly, PDF & Email