Saaremaa Golfi juhi kohale kandideerib 11 inimest

Saaremaa Golfi juhi kohale kandideerib 11 inimest

 

27. oktoobril lõppenud AS-i Saaremaa Golf tegevjuhi konkursile laekus 11 sooviavaldust.

Saaremaa Golfi nõukogu esimees Urmas Sepp ütles Oma Saarele, et enamik kandidaate on pärit mandrilt ning kandidaatide hulgas on täiesti arvestatavaid nimesid. Uue tegevjuhi valib ettevõtte nõukogu välja lähiajal.

Saaremaa Golfi AS-i nõukogu tegi oktoobri algul otsuse vabastada alates 4. novembrist ametist neli aastat ettevõtet juhtinud Aivar Aru ja kuulutada välja konkurss uue tegevjuhi leidmiseks. Aru vabastamist põhjendas ettevõtte nõukogu asjaoluga, et väljaku ehituslik valmimine on toonud kaasa vajaduse vaadata üle kogu äriühingu juhtimisstruktuur.

Rahvusvahelistele standarditele vastav 18 rajaga golfiväljak ja klubihoone avati tänavu augustis. Saaremaa Golfi suurim aktsiate omanik on Kuressaare linn, millele kuulub ettevõtte aktsiatest 76,2%.

Print Friendly, PDF & Email