Politsei vahetab Nissanid välja Škodade vastu

Viimastel aastatel Nissan Primeratega tööd teinud politseinikud hakkavad alates uuest aastast kasutama operatiivautodena Škodasid, teatas BNS.

Politseiameti pressiesindaja Tiia Sirelpuu sõnul soetas politseiamet tänavu kevadel korraldatud riigihankega 97 operatiivvärvides Škoda Superb 1,8 DSI Comfort sõidukit, mille korrakaitsjad saavad kätte novembri lõpus või detsembris.

“Autod võetakse kasutusrendile ning hanke kogumaksumus on 21 980 112 krooni. Ühe auto hind on 285 456 krooni,” ütles Sirelpuu BNS-ile ja lisas, et kasutusrendi aeg on viis aastat või 180 000 läbitud kilomeetrit.

ALD Automotive Eesti AS-i tarnitavad Škodad vahetavad välja seni politseis operatiivsõidukitena kasutatud Nissan Primerad, mille kasutusrendi periood saab läbi.

Uudistetoimetus

Print Friendly, PDF & Email