SWE-7 sai lõpuks võidu

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas seni kõik kohtumised kaotanud Kuressaare SWE-7 suutis eile võõrsil võita BC Kalev II meeskonda 79 : 70.

“Poisid olid täna teistmoodi,” märkis meeskonna treener Marko Ool, sõnades, et meeskond on leidnud uue hingamise. “Esimest korda selle turniiri jooksul mängisime normaalset kaitsemängu,” tõi treener esile võiduvõtme.

Ool märkis, et korraliku kaitset suudeti mängida terve kohtumise aja, mida näitab ka see, et vastane viskas saarlastele vaid 70 punkti, samas kui eelmistes mängudes on SWE-7 vastu visatud alati ligi 90 punkti või üle selle.

Ool märkis, et kindlasti andis mängule juurde ka Mario Paiste vigastusest paranemine ja platsile tagasitulek. “Paiste tegi enda kohta hea mängu,” kinnitas Ool. Vahepealsetes kohtumistes oli SWE-7 praktiliselt mänginud puhta tagamängijata, kuna meeskonda ei saanud lisaks vigastuse küüsis olnud Paistele aidata ka Urmo Talistu.

SWE-7-st liiga madalamal mängiv Kuressaare SK Vesse pidi aga vastu võtma kaotuse, kui laupäeval jäädi kodusaalis 67 : 88 alla KK Pärnu / Kanpol meeskonnale.
Vessele oli see hooaja kolmas kaotus.

Print Friendly, PDF & Email