Krimi (1)

Tabati joobnud juht. 17. oktoobril kella 11.06 paiku pidas politsei Mustjala vallas Mustjala külas kinni joobnud mootorsõidukijuhi, 48-aastase Peetri, kel on juba kehtiv karistus mootorsõiduki alkoholijoobes juhtimise eest. Politsei alustas kriminaalmenetlust.

7 noorukit eksis alkoholiseaduse vastu. Nädalavahetusel tabati õigusrikkumistelt kaheksa alaealist. Neist seitse rikkus alkoholiseadust. Jaoskonda toimetatud noorte hulgas oli neli tütarlast.

17-aastane juhtis autot. Reedel, 17. oktoobril kella 23.20 ajal tabati Kuressaares Raekoja tänaval sõidukiroolist 17-aastane nooruk, kel oli B-kategooria piiratud juhiluba, kuid puudus juhendaja. Politsei kinnitusel oli see noorel juhil sel aastal juba kolmas rikkumine.

Autojuht sattus koos kaassõitjaga kainerisse. Pühapäeval tabas politsei purjus autojuhi, kes toimetati politseijaoskonda kainenemisele.
19. oktoobril kell 14.57 teatas tähelepanelik kodanik politseile, et Laimjala vallas sõidab ringi sõiduauto, mille juht võib olla purjus.

Pärast mõningast tagaajamist õnnestus patrullil sõiduk Kahtla–Ruhve teel siiski peatada. Politsei kinnitusel toimetati kainenema nii juht kui ka autos olnud kaassõitja. Politsei on esitanud kohtule taotluse juhile aresti kohaldamiseks.

Lõhutud aken. 18. oktoobri hommikul on lõhutud Roomassaare kaupluse aken. Kauplusse sisenenud polevat keegi ning politsei hinnangul on tegemist huligaansusega.

Print Friendly, PDF & Email