Bussisõit Kuressaares läheb kallimaks (2)

Kuressaare linnavalitsus ning bussifirmaga lepingulises suhtes olev Saare maavalitsus jõudsid eile kokkuleppele linna bussiliinide üksikpileti hinnatõusu osas.

Üksikpilet hakkab maksma 10 krooni ning sooduspilet 7 krooni. Kuupileti hind kerkib aga 20 krooni, hakates senise 180 krooni asemel maksma 200 krooni. Harjumaa Liinide kava nägi algselt ette üksikpileti hinnatõusu 7 kroonilt 12 kroonile ning sooduspileti hinnatõusu 6 kroonilt 8 kroonile.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koov sõnas, et loodetavasti on vedaja arvestanud langevaid kütusehindu, stabiliseerunud tööturgu ja vähenenud palgasurvet ning ei pöördu täiendava piletihinnatõusu taotlusega linna- ja maavalitsuse poole enne 2009. aasta septembrit.

Linna pensionäridele on bussisõit jätkuvalt tasuta.

Print Friendly, PDF & Email