Maa-amet müüb Kuressaares parklat

Maa-amet müüb Kuressaares Tallinna tn 79 asuvat kinnistut – parklat, millele on seatud hoonestusõigus tähtajaga 50 aastat.

Maa-amet küsib 6716 m2 suuruse parkla eest alghinda 671 600 krooni. Parkla asub Tallinna Kaubamajale kuuluva kaubandushoone kõrval, kuhu laieneb peagi Saare Selver.

Oma Saart konsulteerinud UusMaa maakler Martin Sepp ütles, et suure tõenäosusega ostabki parkla endale Tallinna Kaubamaja, sest vastasel korral võib seda teha mõni konkurent ja nõuda hoonestusõiguse lepingu lõpetamist.

“Teistel on mõtet osta kinnistut vaid juhul, kui saaks lepingu lõpetada ja sinna midagi ehitada,” sõnas maakler. “Usun, et Selver ei saa sellel juhtuda lasta – 2800 m2 võrra lisanduvaid kaubanduspindasid, aga sama palju parkimiskohti kui praegu, ei oleks mõeldav.”

Print Friendly, PDF & Email