Vägev üritus

Vägev üritus

 

Eile alanud Euroopa hotelli- ja turismialal tegutsevate koolide konverents lõi omamoodi pretsedendi siinses turismielus.

Tõele au andes ei mäleta, et ühtegi nii rahvusvahelist ja suurejoonelist üritust siinmail enne nähtud oleks.

Kuressaare ametikoolile on sellise ürituse korraldamine kindlasti suureks auks, aga ka väga vastutus- ja kogemusrikkaks ülesandeks. Samas näitab see ka, kui heas kirjas on meie ametikool oma kolleegide seas. Kuressaare ja Saaremaa võivad oma kooli üle vaid uhkust tunda.

Kas pole hea promo? Kõik need 700 inimest lähevad siit tagasi koju ja räägivad seal säärastest kohtadest nagu Kuressaare ja Saaremaa. Seda enam, et need noored inimesed on oma tuleviku suures osas turismierialaga sidunud.

Au ametikoolile!

Print Friendly, PDF & Email