Päästeauto ristiti Barbaraks (2)

Päästeauto ristiti Barbaraks

 

Uus Saaremaa Scania-päästeauto ristiti reedel pidulikult Barbaraks. Sama nime kannavad kõik selle partii põhiautod.

“Nii nagu laevad, nii on ka päästetehnika isikustatud,” ütles päästeameti nõunik Anne Martin Oma Saarele, täpsustades, et enne nimevalikut korraldas päästeamet nimekonkursi ja inimeste poolt kodulehel pakutud nimede seast saigi lemmik välja valitud. Martini sõnul oli väljapakutud nimesid palju. Nime Barbara kasuks rääkis see, et Barbara on tuletõrjujate pühak.

Saaremaa põhipäästeautot ristimise tarbeks Saaremaalt ära ei viidud, kuid Saaremaa päästeosakonna juhataja Margus Lindmäe sõnul teavad päästjad, et autol on nüüd nimi, ning on juba arutanud, kas korraldavad masina ristimise puhul ka siin peo.
Auto on Saaremaal olnud juba pea pool aastat.

Print Friendly, PDF & Email