Krimi

Politsei pidas kinni joobnud juhi. 10. oktoobril kella 11.34 ajal pidas politsei Kuressaares Tehnika tänaval kinni 1963. aastal sündinud purjus meesterahva, kes juhtis mootorsõidukit Ford Transit. Mehel on juba kehtiv karistus joobnud päi juhtimise eest.

Päästjad puhastasid tee. 11. oktoobri päeval teatati, et Kihelkonna vallas Kõruse külas on liiklusavarii tagajärjel maha valgunud õli ja jahutusvedelikku. Kohale sõitnud päästjad puhastasid tee.

Liiklusõnnetusest seal piirkonnas politseile teatatud ei ole. Politsei infojuhi sõnul on väga võimalik, et sõidukijuhid said ise kokkuleppele ja politseid ei vajatud.

***

Nädalavahetusel registreeriti politseis 40 väärtegu, millest 36 olid liiklusseaduse rikkumised. 36 liiklusrikkuja seas oli kolm alkoholijoobes sõidukijuhti, neli juhtimisõiguseta sõidukijuhti ja seitse kiiruseületajat.

Print Friendly, PDF & Email