Tuule Grupi karikaturniir alustab taas (1)

Juba teist aastat järjest korraldab Tuule Grupp koostöös FC Kuressaarega jalgpalliturniiri algklasside õpilastele.

Kui eelmisel aastal võistlesid vaid 1.–4. klassi õppurid, siis tänavu toimub lisaks ka miniväljaku ehk puuriturniir tehnikakaupluse Expert auhindadele, millest võtavad osa 5.–7. klassi võistkonnad.

Nooremas vanuseastmes, kus praegu on registreerunud kümme võistkonda, mängitakse neli etappi: 15. oktoobril Salme põhikooli saalis, 3. detsembril Kuressaare spordihoones, 4. märtsil 2009 Leisi keskkooli saalis ja 13. mail 2009 Kuressaare põhikooli staadionil.

Vanemas astmes, kus osalemas koguni 15 kooli, mängitakse kolm etappi: 15. oktoobril Salme põhikoolis, 6. novembril Lümandas ning 3. detsembril Saaremaa ühisgümnaasiumis.

Kõik turniiridest osavõtjad viiakse FC Kuressaare ja partnerite poolt tasuta 1. aprillil 2009 Tallinnas A. Le Coq Arenal toimuvale maailmameistrivõistluste valikmängule jalgpallis Eesti ja Armeenia vahel.

1.–4. klassi võitjavõistkond saab lisaks auhindadele Tuule Grupilt järgmisel suvel A. Le Coq Arenal ühel mängul väljakule joosta Eesti koondise mängijate käekõrval. Puuriturniiri parim võistkond saab tehnikakaupluse Expert auhindadele lisaks platsile joosta Eesti koondise vastasmeeskonna mängijate käekõrval.

Print Friendly, PDF & Email