Õllepudeli varguse eest kuuks ajaks aresti

Rae kauplusest pudeli õlut varastanud 54-aastasele mehele määrati kohtus 30 ööpäeva pikkune arest.

Kolmel korral kriminaalkorras ja 17 korda väärteo korras karistatud Enn Mere varastas tänavu 29. juulil kella 21.30 ajal Kuressaare linnas Rae toidukauplusest ühe 2-liitrise pudeli õlut Säästu Kange maksumusega 26 krooni 90 senti.

Varasemate varguste eest on kohus mehele määranud nii reaalset kui ka tingimisi vangistust ning erinevate väärtegude eest on politsei karistanud teda rahatrahvidega kokku üle 30 000 krooni. Sellest hoolimata mees jätkab kuritegude toimepanemist.

Kohus arutas juhtumit septembri lõpus kokkuleppemenetluses ning süüdimõistetu ise oli temale määratud karistusega eelnevalt nõustunud. Lisaks tuleb Enn Merel hüvitada tarbijate ühistule tekitatud kahju ning tasuda sundraha 6525 krooni.

Print Friendly, PDF & Email