MKM kinnitas toetuse andmist Kuressaare lennuliinile

Majandusministeeriumi (MKM) kinnitusel plaanib riik Tallinna–Kuresaare lennuliini selle aasta viimases kvartalis dotatsiooniga toetada, kuid summat veel ei avalda.

 Majandusministeeriumi eelarveosakonna juht Andres Uusmaa ütles, et ministeeriumil on toetuste reserv olemas ning Kuressaare lennuliin saab kindlasti riigilt raha.

Samas pole toetuse lõplik summa veel teada, kuna ministeerium ootab ära ka Tallinna–Kärdla hanke tulemused ning Edelaraudtee ja maakondlike bussiliinide viimase kvartali võimalikud lisataotlused, selgitas Uusmaa.

Alates oktoobrist hakkab Tallinna–Kuressaare lennuliini teenindama Estonian Air. Maavalitsus saatis ministeeriumile hiljuti kirja, soovides selle aasta neljandaks kvartaliks liinile riigi toetust summas veidi üle poole miljoni krooni.

Print Friendly, PDF & Email