Juhtkiri: Joodikud mänguväljakul (4)

Juhtkiri: Joodikud mänguväljakul

 

Et joodikuid tõmbab väikelaste mänguväljakute poole, näitab selgelt, mis tasemel nende mõttemaailm on. Aga et nad kipuvad ette sattunud mänguasju segi peksma, on viide sellele, et mänguväljakul on joodikute jaoks liiga keerulised väljakutsed.

Õigus on neil, kes ütlevad, et mänguväljaku ümbritsemine okastraadiga ning sinna kaamerate panemine ei hoiaks ikkagi ajuhaigeid joodikuid eemal. Ja miks peakski neid kuskilt eemal hoidma? Kui Eesti kultuuriruumis on lausläbustamine ja enda mädaks joomine aktsepteeritud, siis pole ju põhjust üldse muretseda tegude pärast, mida joodikud korda saadavad.

Politsei igatahes näib mitte muretsevat, sest kuidas muidu on võimalik, et politseimajast vähem kui saja meetri kaugusel toimuvast lõhkumisest ja risustamisest ei ole politseinikud midagi kuulnud. Patrulle ju justkui kah liiguks ringi?

Print Friendly, PDF & Email