Ringtee äärde pannakse Tallinna vanad bussiootepaviljonid

Teede TREV 2 paigaldab praegu rekonstrueeritava ringtee äärde viis varem Tallinna linnas kasutusel olnud bussiootepaviljoni, samasuguse ootepaviljoni saab ka Nasva küla.

Neli paviljoni tulevad teine teisele poole teed Marientali bussipeatusse ja Arhiivi peatusse, viies paviljon paigaldatakse Kullimäe bussipeatusse puhastusseadmete lähedases teeristis linna suunale. Samuti saab üle pika aja bussiootepaviljoni Nasva küla, kus vald noorte joomakohaks kujunenud endise paviljoni maha lammutas.

Teede TREV 2 projektijuht Tarmo Reineberk ütles, et kõik kuus klaasist ja metallist ootepaviljoni sarnanevad Kuressaares juba olemasolevale üheksale paviljonile. Projekt nägi tema sõnul algul ette maantee-tüüpi paviljonide paigaldamist, kuid Kuressaare linn soovis, et paviljonid oleksid senistega ühte tüüpi.

Paviljonid paigaldatakse hiljemalt 15. novembriks.

Print Friendly, PDF & Email