Kas asi oli ikka nii karvane? (4)

Kas asi oli ikka nii karvane?

 

Uudis Kuressaare kesklinna poes avastatud kinniteibitud poisist jõudis meediasse enne, kui asjaolud üldse selgeks said. Isegi politsei võttis info juhtunu kohta ajalehtedest. Kui meie maakonna lehed kirjeldasid juhtumit suhteliselt rahulikus toonis, siis SL Õhtuleht jõudis “asjaosalise” isegi loo juurde pildile panna. Loomulikult said paljud aru, et pilt loo juures oli lavastatud, aga siiski…

Koolipoisid on koerust täis, seda tõendavad juba Joosep Tootsi tembud. Kas täna oleks Tõnissoni parve põhjalaskmise kohta kriminaalasi algatatud? Või Kiire saapanööpide näppamise asjus? Toots oleks aga tänasel päeval Kiire-papa sahvrist veini näppamise ja selle ärajoomise eest kindlasti alaealiste asjade komisjoni ette veetud.

Paraku on koolipoiste tembutamise suhtes nüüd kriminaalasi algatatud. Asjaosalised, sealhulgas kannatanu, väidavad, et tegu oli naljaga ja keegi pole vägivalda kasutanud. Kuid sellisel naljal on ka teine pool ehk avalikkuse šokeerimine. Need, kes “naljavennale” appi läksid, ei teadnud ju, et nali oli.

Print Friendly, PDF & Email