Tulevaks aastaks kindlad kuus kruiisireisi

Tulevaks aastaks kindlad kuus kruiisireisi

 

Järgmisel suvel külastavad ristluslaevad Saaremaa Sadamat vähemalt kuuel korral.

“Teeme selleks tööd, et saada laevu juurde, kuid praegu saame väita, et kindlalt tuleb neid kuus,” ütles AS-i Tallinna Sadam kliendihaldur Sirle Arro Oma Saarele, täpsustades, et hetkel on neil broneeringuid Saaremaa Sadamasse viielt ristluslaevalt kokku kuueks külastuseks.

Saaremaale tulevad eelmistelgi hooaegadel saart külastanud laevad Kristina Regina (mis tuleb järgmisel suvel kaks korda), Alexander von Humboldt ja Spirit of Adventure. Neile lisandub veel kaks väiksemat ristluslaeva.

“Kruiisituriste ootame kuuelt külastuselt kokku ligi 2000,” märkis Arro.
Tänavu tuli Saaremaa Sadamal kruiisilaevu vastu võtta samuti kuuel korral. Ülemöödunud aastal oli neid seitse.

Print Friendly, PDF & Email