Reisibüroo Wris sisenes Saaremaa turismiturule

Juba seitseteist aastat Eesti turismiturul tegutsenud reisibüroo Wris avab täna oma kontori ka Kuressaares, millest saab ettevõtte kuues kontor. Lisaks siinsele tegutsetakse Tallinnas, Pärnus ja Jõhvis.

 Kuressaares Kohtu 1 avatav hakkav kontor tahab firma juhatuse liikme Aili Kägu sõnul pakkuda nii puhkusevõimalusi ja reisinõustamist saarlastele kui ka omada siinset esindajat, kelle kaudu saaks Saaremaad paremini pakkuda mujal elavatele klientidele.

“Tahame mandrieestlasele teada anda, et meil on “oma mees Havannas”, kes pakub puhkuse veetmise võimalusi Saaremaal,” märkis Kägu. Kuressaare kontori juhiks saab Anne Saar.

Firma pakub kõikvõimalikke reisiteenuseid, alates puhkusereiside vahendamisest kuni reisipaketi koostamiseni kliendi soovide järgi. “Me aitame kliendil kõigi ja kõige turismiturul pakutava vahel vahet teha,” ütles Kägu.

Wrisi all tegutseb ka tütarettevõte Tuule Piletikeskus OÜ, mille kaudu saab internetis osta parvlaevade pileteid.

Print Friendly, PDF & Email