Pöide külavanemad valmistuvad valla päevadeks

Pöide valla külavanemad korraldasid läinud nädalal külavanemate nõukoja, et arutada ja saada ülesandeid ees ootavateks Pöide valla päevadeks, teatas valla kultuuritöö kuraator Evi Ringmäe Oma Saarele.

“Külavanemad läksid koju päris paljude ülesannetega,” rääkis Ringmäe, kes ootab põnevusega, kuidas nad suudavad need kõik täita.

“Valla päevad toimuvad 24.–27. septembrini, see tähendab koguni neljal päeval, ning külavanemad peavad koos oma küla elanikega esimesel vallapäeval oma küla leidlikul moel tutvustama,” märkis Ringmäe.

Ta lisas, et samuti peavad külavanemad otsima külast kokad, kes esindavad oma küla roogadega, leidma oma külast (tülli minemata) talupidaja, keda esile tõsta, samuti garanteerima osalemise spordivõistlusel ja viktoriinis.

Ringmäe märkis, et tänavu üritatakse vallapäevadega just külaliikumist elavdada ning eks seepärast on ka külavanematel juba korraldamisel keskne roll. Külavanemate nõukojast võttis osa 14 külavanemat 21-st.

Print Friendly, PDF & Email