Päev tervisele tõi sportima 600 inimest

Laupäeval toimunud tervisespordiüritus “Päev tervisele” tõi üle maakonna tervisesporti harrastama üle 600 inimese, teatas Oma Saarele Saaremaa spordiliidu projektijuht Käthe Pihlak.

Tema sõnul oli ka väike lootus ületada talvise “Tund tervisele” osalejate arvu ning jõuda 1000 osalejani, kuid see kahjuks siiski ei õnnestunud. Pihlaku arvates oli oma osa selles ka vihmasel ilmal ning Pekingis toimuvail olümpiamängudel, mis spordisõpru telerite ette naelutavad. “Kiitus neile, kes osalesid,” ütles Pihlak.

Kokku sai laupäevase päeva jooksul sporti teha 15 omavalitsuses üle maakonna. Mitmes vallas korraldati peresporditurniire, mängiti pallimänge, orienteeruti. Enim osalejaid oli Kuressaare linnas (77) ja Valjala vallas (62). Pihlak märkis eraldi ära 360 elanikuga Torgu valla, kus sportima tuli koguni 52 inimest.

Projektijuhi sõnul loodetakse talvel ka taas korraldada üritust “Tund tervisele”.

Print Friendly, PDF & Email