Muhu bussiootepaviljonid saavad presidendi tunnustuse

Eesti vabariigi president Toomas Hendrik Ilves tunnustab rahvusliku programmi Kaunis Eesti Kodu raames Saare maakonnast viite objekti.

Teiste hulgas saavad kõrge hinnangu ka Muhu saare eripära silmas pidades värvitud bussiootepaviljonid, mis meeldivad väga muhulastele endilegi. Muhu vallas tehtud töö haakub otseselt ka tänavuse kodukaunistamisaasta teemaga, milleks oli “Bussiootekoda on omavalitsuse visiitkaart”.

Lisaks pälvivad presidendilt eeloleval pühapäeval autasu ka Külli ja Tõnu Lindau oma Lümanda vallas asuva Saadu talu heakorra eest. Autasu saavad veel Vaime Tillo ja Eido Kullat Sassi talust Orissaare valla Liigalaskma külast, Merle ja Tarmo Ader oma elamu eest Kuressaares Vana-Roomassaare tänaval ning Leisi vald sealse üldise heakorra eest. Leisi valda pidas ka kohalik kodukaunistamise ühendus Saare maakonnas 2008. aastal heakorra alal kõige tulemuslikumaks omavalitsuseks.

Print Friendly, PDF & Email