Krimi

Ruhnule reisijaid vedanud Läti laevakapten oli purjus
Pärnu veepolitsei pidas nädalavahetusel toimunud Kihnu-Ruhnu mängude raames toimunud patrulli käigus merel kinni purjus Läti väikelaevakapteni.

Lääne politseiprefektuuri Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse komissari Artur Kase sõnul oli tegemist vana kalalaevaga, mis oli ümber ehitatud reisijate veoks ning joobnud juhi tabamise hetkel oli laeval ka 25 reisijat. Laevakaptenil mõõdeti seejuures keskmine joove, mis on äärmiselt taunitav. Kase sõnul oli üritusel positiivne see, et oli neidki, kes ise tulid veepolitseilt nõu küsima.

Veepolitsei kontrollis kokku 17 jahti, millel tuvastati pisirikkumisi, kuid piirduti vaid hoiatustega. Lisaks tabasid politseinikud Ruhnus ühe joobes juhi.

Saaremaal tabas politsei seitse joobnud juhti
Ka Saaremaal oli nädalavahetus politseile suvele omaselt sündmusterohke. Reede õhtupoolikul korraldatud politseioperatsiooni “Kõik puhuvad” käigus tabas politsei neli alkoholijoobes autojuhti, kokku tabas politsei nädalavahetusel seitse joobnud juhti. Kainenema toimetati 11 isikut, samuti tabati neli joobes alaealist.

16. augustil kella 11 paiku sattus politseipatrull Kuressaare lossipargis peale joomaseltskonnale, kes hakkas politseile vastu. Seltskonnast toimetati politseijaoskonda 1985. aastal sündinud Madis, kelle suhtes algatatakse kriminaalmenetlus.

17. augusti hommikul tabas patrull Kuressaares Lasteaia tänaval sõiduauto, mille roolis oli joobetunnustega juht, kellel Kuressaare haiglas tuvastati narkojoove.

Print Friendly, PDF & Email