Valjala Väike Väle Velo läks igati korda

Valjala Väike Väle Velo läks igati korda

ENNE STARTI: Väledaid velosid juhendab enne starti valla sporditööorganisaator Ene Kask.

Laupäeval toimus maakondliku ürituse “Päev tervisele” raames Valjala põhikooli staadionil juba neljandat aastat järjest sportlik pereüritus Valjala Väike Väle Velo, kus hoolimata tibutavast vihmast oli osalejaid üle kuuekümne.

Kohaletulnuid tervitas rattaga kohale vändanud vahva Limpa (Sille Lapp), kes igale võistlustel osalejale limonaadi jagas, lapsi sportima ergutas ja ka ise paljudel aladel kaasa võistles.

Ürituse avasid pidulikult valla lippu masti tõmmates Limpa ja valla sporditöö organisaator Ene Kask. “See päev on selleks, et propageerida sportlikke eluviise just pereringis,” innustas lasteaia juhataja Marina Tamm osalejaid avakõnes.

Võistelda said nii lapsed kui ka täiskasvanud: küll kaasa lüüa vigursõidus, veeretada autokummi, osaleda valla kohta käivas fotoviktoriinis ja Viimase Mehe Sõidus. Eraldi võistlejatena osalesid käru-beebid. Esmakordselt oli sel aastal uue võistlusalana kavas lendavate taldrikute lennutamine.

Nii osavõtjate kui ka korraldajate sõnul läks päev igati korda. Üritust juhtis valla sporditööorganisaator Ene Kask koos oma abilistega – lasteaia juhataja, kasvatajate ja hoolekogu esindajaga.

Kõik osalejad said päevakohased kaelakotid, parimad said auhinnad ning spordipäeva lõpetas Limpa tugev kallistus.

Print Friendly, PDF & Email