Jätkub dokumentide vastuvõtt TTÜ Kuressaare kolledžisse (1)

Homme kella 15-ni saab esitada avaldusi infosüsteemi SAIS vahendusel aadressil www.sais.ee astumaks õppima TTÜ Kuressaare kolledžisse elektroonikaerialal.

Kolledži direktor Anne Keerberg teatas Oma Saarele, et tegemist on tasuta (riigieelarveliste) õppekohtadega ning avaldusi saab ka esitada Kuressaare kolledžis kohapeal ja Tallinna tehnikaülikooli peahoones Tallinnas.

Keerbergi sõnul on õppekavas lisaks tehnilistele teadmistele suur osakaal ka majandus- ja juhtimisainetel. “Majandus- ja
kommunikatsiooniministeeriumi tehtud tööjõu vajaduse prognoosi kohaselt lisandub meil igal järgneval aastal keskmiselt üle kolme tuhande töökoha ning üha enam läheb vaja just spetsialisti oskusteabega tööjõudu – insenere, tootmisjuhte, keskastme spetsialiste ja tehnikuid,” märkis
Keerberg, kelle sõnul käib kolledžis teooriaõpe käsikäes praktikaga.

Tudengite käsutuses on kaasaegne elektroonikalabor, praktilise töö kogemusi saab aga arendada nii Eesti elektroonikatehastes kui ka vahetusüliõpilasena TTÜ partnerkoolides Soomes ja Leedus.

Lisaks elektroonika riigieelarvelistele kohtadele jätkub Kuressaare kolledžis vastuvõtt ka tasulisse õppesse turismi- ja toitlustuskorralduse erialal ning väikeettevõtluse õppekavale kaugõppes (lähem info www.ttyk.edu.ee).

Print Friendly, PDF & Email