Torgu vallavalitsus toetab Laadla poodi (2)

Torgu vallavalitsus on vallaelanikega sama meelt, et Laadla pood peab külas säilima. Vald teeb selleks kõik, mis võimalik, et pood külla alles jääks.

“Oleme poodi toetanud juba kaks aastat ja teeme seda ka tänavu,” ütles Oma Saarele Torgu vallavalitsuse liige Luule Aadussoo, rõhutades, et teevad seda võimaluste piires.

Aadussoo märkis, et Laadla pood on tõepoolest küla süda, kuid vallaelanikel on võimalik internetti kasutada raamatukogus ja ümber kolitud postipunktki täidab kõiki oma vajalikke funktsioone. Ka vallavolikogu esimees Mihkel Undrest rääkis, et vald veab inimesi koguni kaks korda nädalas Laadla poodi ning on säilitanud ka lasteaed-algkooli lootuses, et kunagi tulevad sinna lapsed ja kooli saab uuesti avada.

Print Friendly, PDF & Email