Algab ennustusvõistlus Peking 2008 (1)

Varsti on see käes. 8.08.2008 kell 20.08 süüdatakse taas kord olümpiatuli ja algab suurim spordisündmus maailmas. 29. olümpiamängudel Pekingis võistlevad 16 päeva jooksul parimad sportlased üle maailma ning sajad miljonid jälgivad suurt spordipidu televiisori kaudu. Et spordihuvilistel oleks olümpiamänge veelgi põnevam vaadata, korraldab ajaleht Oma Saar ennustusvõistluse.

Pekingi olümpia ennustusmängu rõhuasetus on eesti sportlaste esinemisel. Loomulikult pakume võimalust vastata ka küsimustele traditsiooniliselt meie spordihuvilistele põnevust pakkuvate alade kohta. Osal juhtudel tuleb vastata vaid kas ei või jah – vastavalt sellele, kuidas ennustaja arvab.

Kokku koosneb ennustusvõistlus 20 küsimusest, mille eest on võimalik koguda kokku 40 punkti, iga õige vastus annab 2 punkti. Lisaks tuleb ennustajatel ära märkida viis individuaalset olümpiavõitjat.

Kõige rohkem punkte kogunud ennustaja kuulutame ennustusvõistluse võitjaks. Kui üks või mitu ennustajat koguvad võrdse arvu punkte, saab määravaks lisaküsimuse ennustamine. Kui sellegi tulemus on võrdne, siis otsustab võitja loos.

Talong tuleb tuua 8. augustiks kas Oma Saare toimetusse, lasta ukse kõrval olevasse postkasti või saata aadressil Tallinna tn 9, 93818 Kuressaare, märgusõnaga “ennustus”.

Parimatele auhinnad!

Print Friendly, PDF & Email