Saare politsei oli võistlustel edukas

Saare politsei oli võistlustel edukas

 

Neljapäeval selgitati Pärnumaal Paikuse vallas sisekaitseakadeemia politseikolledži politseikoolis Lääne politseiprefektuuri parimad korrakaitsepolitseinikud.

“Jalgratta vigursõidu esikoha tõi Saaremaale Kuressaare politseijaoskonna konstaabel Andres Mook,” teatas Kuressaare politseijaoskonna infojuht Kristi Mägi, lisades, et kolmandale kohale tuli Kuressaare politseijaoskonna konstaabel Rein Rand. Esmaabi andmises oli Mägi sõnul saarlastest kõige tublim vanemkonstaabel Kersti Kald, kes pälvis kolmanda koha. Esikümnes oli saarlastel kohti veelgi, nii võistluse üldises paremusjärjestuses kui ka üksikaladel.

Lääne politseiprefektuuri kutsemeisterlikkuse võistlustel osalesid kõigi viie territoriaalse struktuuriüksuse korrakaitsepolitseinikud, ühtekokku 24 võistlejat. Mõõduvõtmine toimus kuuel erineval alal: politseitöös vajalike õigusaktide tundmise test, laskmine, vigursõit jalgrattaga, vigursõit sõiduautoga, avalik esinemine ning esmaabi.

Kokkuvõttes osutus individuaalarvestuses parimaks korrakaitsepolitseinikuks vanemkonstaabel Ergo Pihlak Pärnu politseiosakonnast ning võistkondlikus arvestuses võitis Pärnu politseiosakond.

Print Friendly, PDF & Email