Orienteerumine

Dejevo neljapäevaku võistlusklasside parimad – Eliis Kaseväli, Santa-Lotta Seppel, Maarika Vask, Piret Sepp, Vaige Aav, Siiri Poopuu, Urve Kaseväli, Raiko Marrandi, Rando Marrandi, Margus Marrandi, Janno Tilk, Jouni Saario.
Roobaka neljapäevakul olid võistlusklasside võitjateks – Emma Saario, Vaige Aav, Anneli Tilk, Siiri Poopuu, Joona Saario, Karl-Martin Lember, Janno Tilk, Kaido Eichfus, Madis Laes, Paul Poopuu.

Teade

Laupäeval, 2. augustil on Mändjalas orienteerumisvõistlus Metssiga & Meri.
Stardipaika juhatav tähistus saab alguse Mändjala kämpingu juurest. Start on kell 10. Registreeruda saab klubi kodulehel ning ka kohapeal kuni kell 9 võistluspäeva hommikul. Lugupeetud Saaremaa orienteerujad ja neljapäevakulised, ootame teid kõiki starti. Rajameistriks on Erik Keerberg.
Kohtumiseni Mändjalas.

Print Friendly, PDF & Email