Pensionäride ühing tähistas juubeleid

22. juulil oli Kuressaare pensionäride ühingul suur pidupäev. Varahommikust alates olid tublid perenaised Sirje Tarkin ja Tiiu Jalakas ametis. Katmas-kaunistamas juubelisünnipäeva lauda.

Ja siis kõlaski pärimusmuusika elushoidja Paul Aava torupilli hüüd. Päevakeskuse ülemisse saali olid kogunenud KPÜ endised ja praegused töötegijad, et tähistada ühingu kauaaegse esimehe Kalev Linnu ja tema asetäitja Maimu Velleri 80. juubelisünnipäeva. Juulis on juubel ka ühenduse tublil projektide koostajal Tiiu Kallasel.

Ürituse avas juhatuse energiline ja särasilmne esimees Helga Nurmekann. Ta ütles tänusõnu ning andis üle roosiõie ja meened kõikidele endistele ja praegustele töötegijatele ja tänastele juubilaridele.

Kohalolijaid olid tulnud tervitama Kuressaare linnapea Urve Tiidus, abilinnapea Juhan Nemvalts ja linna sotsiaalosakonna töötaja Helle Kahm. Linnapea märkis oma sõnavõtus, et tal on äärmiselt meeldiv osaleda pensionäride üritusel. Ta õnnitles juubilare ning andis üle lilled ja tänukirjad. Linnapea sõnul oskavad juubilarid Kalev, Maimu ja Tiiu õigesti kasutada oma rikkalikku elukogemuste pagasit ja aega nii perekonna, lähedaste kui ka kõigi Kuressaare linna eakate heaks.

Kui lilled, tänusõnad ja aukirjad üle antud, istuti peolauda.
Kalev Lind meenutas oma elutööd ja viimase viie aasta töid-tegemisi Kuressaare pensionäride ühingus.

Malle Kips luges Jaan Tätte ja Ingrid Jõelaid Harri Õnnise luulet.
Lõbusat mõttevahetust jätkus kauaks.

Print Friendly, PDF & Email