FC Kuressaare võitis jälle (3)

Pühapäeval mängitud jalgpalli esiliiga kohtumises võitis kodumeeskond FC Kuressaare Tartu Maag Tammeka duublit kindlalt seisuga 3 : 1 ning hoiab esiliiga tabeli juhtkohta enda käes.

FC Kuressaare väravad lõid Jaanis Kriska ja Martti Pukk, kes tabas kaks korda. Mänguskoori avas 63. minutil Kriska, kes sai Pukilt tsenderduse, millele järgnenud löök küll pareeriti, kuid valvsust mitte kaotanud Kriska ründas uuesti ja lõi esimese värava.

Teine värav sündis vaid minut hiljem, mil Tartu kaitsja poolt tõrjutud palli läks jahtima Martti Pukk, kes suunas selle paarilt meetrilt kindlalt väravasse. Veel kaheksa minutit hiljem lõi Pukk palli kenasti vastase väravavahist mööda taha posti, luues seisuks 3 : 0.

Külalised said ainsa väravaga hakkama paar minutit enne mängu lõppu, kui nende ründaja mängis üle kolm Kuressaare kaitsjat.
FC Kuressaare järgmine kohtumine toimub Valgas FC Warriori vastu 3. augustil.

Print Friendly, PDF & Email