Tagaverel saab jälle süüa (2)

Tagaverel saab jälle süüa

Ettevõtlikud noored Erki Lukner ja Kerli Treial vastavatud söögikohas.

Päris mitu aastat vaid kohaliku algkooli laste lõunasöögile pühendunud POÜ Rauni baar avas möödunud reedel uuesti uksed, sedakorda noorte rentnikest elukaaslaste Erki Lukneri ja Kerli Treiali ehk OÜ Rim-Vatiku vedamisel.

Seni põhjanaabrite juures ehitusalal töötanud Erki sõnul tõi too töö küll leiva lauale, kuid mõjus ühtviisi kurnavalt nii pereelule kui tervisele, sestap otsustati kätt proovida kodulähedase ettevõtlusega.

Mõtete ja plaanide vähesuse üle pere ei kurda, kuigi peamised tulevikusuunad paneb paika aeg. “Algus on alati raske. Peaasi on talv üle elada,” lausus Erki, kiites samas vallavalitsuse ja põllumajandusühistu vastutulelikkust ning positiivset huvi. Uuenduskuuri läbi teinud ja soodsa asukohaga 28-kohalises kohvikus Saaremaa peamagistraali ääres saab lisaks tavapärasele odavsöögile näiteks ka dušinurgas pesta või pidusid pidada.

Endisest Orissaare kolhoosi sööklast välja kasvanud Rauni baar alustas Tagaverel aastal 1995.
OÜ Rim-Vatikul on kavas hakata tegutsema ka vastvalminud Jõiste rannaalal.

Print Friendly, PDF & Email