Endine treener kaebas Muhumaa jalgpalliklubi kohtusse (5)

Endine treener kaebas Muhumaa jalgpalliklubi kohtusse

 

Ametist lahkunud FC Kuressaare naiskonna treener ja JK Muhumaa mängija Margus Kuusk (pildil) on teinud hagiavalduse Pärnu maakohtule.

Kuusk süüdistab FC Kuressaare omanikku ja JK Muhumaa juhatuse ainsat liiget Aivar Pohlakut tahtlikus vale – ja võltsitud andmete esitamises notarile ja kohtu registriosakonnale.

Esitatud avaldusest lähtub, et aprilli lõpus pidasid Muhumaa jalgpalliklubi kolm asutajaliiget üldkoosoleku mille käigus taandati juhatuse liikme kohapealt Andre Käen ja Priit Penu. Uude juhatusse hakkas kuuluma vaid Aivar Pohlak. Sellised andmed esitati ka notarile ning äriregistrile.

Kuusk väidab, et klubi liikmeteks on hoopiski Muhumaa Jalgpalliklubi mängijad ning antud juhul oli üldkoosolek kokku kutsutud põhikirja eirates ning sellest tulenevalt on ka koosoleku otsused õigustühised. Kuusk soovib kohtult koosoleku otsuste ning selle alusel äriregistris ja mujal tehtud kannete kehtetuks tunnistamist.

Endine juhatuse liige Priit Penu ütles Oma Saarele, et tema astus juhatusest tagasi omal soovil ja isiklikel põhjustel. Tema arvates on Kuuse arusaam, et klubi liikmed on mängijad, vale ning antud juhul ei saa olla kahetimõistmist.

Penu kinnitas, et klubi liikmeteks on klubi asutajad FC Flora, FC Kuressaare ja Priit Penu, kes kolmekesi ka üldkoosoleku maha pidasid. Penu sõnul näitab nende liikmestaatust see, et põhikirja järgselt on nemad tasunud ühekordset sisseastumismaksu, mida mängijad aga tasunud ei ole. Penu sõnu kinnitas ka Aivar Pohlak, kes väitis samuti, et Margus Kuusel on asjadest väärarusaam.

Print Friendly, PDF & Email