Raske liiklusõnnetus viis kaks inimest haiglasse (2)

Raske liiklusõnnetus viis kaks inimest haiglasse

 

Eile päeval kell 13.42 sõitis Kihelkonna-Lümanda-Tehumardi maanteel, mõne kilomeetri kaugusel Tehumardi ristist välja sõiduauto Dacia Logan.

Lääne-Eesti Päästekeskuse pressiesindaja sõnul viibisid õnnetuse ajal autos mees ja naine, mõlemad viidi kiirabiga Kuressaare haiglasse ülevaatusele. Päästjad kõrvaldasid tule-ohu ja eemaldasid auto aku. Kuressaare haigla traumatoast öeldi Oma Saarele, et kannatanud on rahuldavas üldseisus.

Auto sõitis teelt välja kruusakattega, kahe kurvi vahelisel lühikesel teelõigul. Politsei ei saanud eile õhtul juhtunu kohta veel andmeid anda. Tugevalt oli kannatada saanud auto juhi- poolne uks ja katuseosa. Õnnetusepaigas oli mets teele lähedal ning teelt välja sõitnud auto rammis ilmselt mitut puud ja paiskus üle katuse ning jäi vastu puid toetudes külje peale seisma.

Print Friendly, PDF & Email