Vanast tuletõrjedepoost saab varsti kulda ja kalliskive

Vanasse tuletõrjedepoosse Kuressaare keskväljakul tuleb lisaks pubile ka kulla- ja kalliskiviäri.

“Kui kõik läheb plaanipäraselt, võib esimesele korrusele tulev äri juba juulikuu lõpus oma uksed avada,” ütles äri omanik ja ettevõtja Guido Grass Oma Saarele, lisades, et ruumides on maalritööd tehtud ning teha on veel mõned lisatööd. “Kolimisega meil kiiret ei ole, sest poe vana asukohaga on rendileping poole augustini,” ütles Grass, selgitades, miks nad ei kiirusta.

Parfüümiäriga Grass lõpetab

Kauba tänava kaupluses on müügil ka parfüümid, kuid Grass kavatseb enda sõnul parfüümiäriga lõpetada ning uude poodi tulevad vaid kuld ja kalliskivid.

“Jah, nii kui kolin, lõpetan ka parfüümiäri,” kinnitas Grass, tuues põhjuseks, et sellises konkurentsis ei ole äril enam mõtet.

“Kui juba turult saab osta kalleid lõhnu väga odavalt, kaotab igasugune parfüümiäri oma mõtte,” sõnas Grass, kelle sõnul saab terve juulikuu jooksul osta tema poest parfüüme praktiliselt laohinnaga. “Teeme jah lõpumüügi ja kliendid saavad osta 30 protsenti odavamalt,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email