Sander Suurhans tuli Eesti juuniorite meistriks

Rakveres toimunud Eesti noorsoo ja juuniorite kergejõustiku meistrivõistlustel sai üllatusega hakkama KJK Saare odaviskaja Sander Suurhans, kes parandades isiklikku rekordit pea kahe meetri võrra ja suutis tulemusega 69.91 (700 gr oda) võita kuldmedali.

“Ma olen väga rahul, see oli mulle paras üllatus,” rääkis teisel katsel võidutulemuse visanud Suurhans. Esimesel katsel küündis seljavalu küüsis vaevlev noormees vaid 57.82-ni, kuid hoojooksu parandades suutis visata üle enda nimel olnud maakonna juuniorite rekordi. Muuhulgas edestas Suurhans ka juuniorite MM-le sõitvat Rauno Koorepit, kes tuli alles kolmandaks.

Teistest saarlastest jõudis kullani veel vaid Leana Vahter, kes võitis noorsoo kettaheite tulemusega 40.58 ja odaviske 48.51-ga. Herkki Leemet oli noorsoo meeste kõrgushüppes 1.95-ga kolmas ning Kadri Paat naisjuuniorite vasaraheites tulemusega 39.12 kolmas.

Medalitest jäid napilt ilma ning neljanda kohaga pidid leppima noorsoo kettaheites 34.00 heitnud Krista Viipsi ning meesjuuniorite seas 400 m jooksu ajaga 50,86 jooksnud Sander Sooäär. Samuti oli neljas Tõnis Lukk, kes meesjuuniorite seas hüppas teivast 4.20.

Print Friendly, PDF & Email