B7 noortelaager toimub Tehumardil

Tänavune B7 noortelaager toimub 1.–5. juulini Tehumardi puhkekülas ning laagrisse on oodata noori Rügenilt, Gotlandilt, Hiiu- ja Saaremaalt.

Saare maavalitsuse peaspetsialist huvihariduse ja noorsootöö alal Inga Teär ütles Oma Saarele, et selline laager toimub B7 võrgustikku kuuluvate saarte noortele juba 1998. aastast ning kuna Saaremaa on sel aastal seitsme Läänemere saare koostöövõrgustiku juht, viiakse ka noortelaager läbi Saaremaal.

“Laagris osaleb 60 noort vanuses 14–17,” teavitas Teär. Tema sõnul on laagris osalevad Saaremaa noored ühtlasi ka laagri korraldajad. Lisaks Teärile on laagri juhiks ka Saaremaa ühisgümnaasiumi huvijuht Triino Lest.

Teäre sõnul on laagri kavas loodusmatk Sõrve, iga saar tutvustab oma rahvusroogi, traditsioone ja seltskonnamänge. Võrreldakse ka saarte ajalugu ning tutvutakse maakonna vaatamisväärsustega. Ei puudu ka diskoõhtud ja sportmängud.

Eelmisel suvel toimus B7 noortelaager Bornholmil.

Print Friendly, PDF & Email